2012. július 18., szerda

INSPIRATION - Rubint Réka

Inspirálódni nem csak különböző emberek által viselt ruhákból, sminkekből lehet, mint ahogy megannyi divatblogon láthatjuk. Véleményem szerint inspiráló lehet számunkra egy - egy ember életfelfogása, munkássága, alakja és akár életmódja is. Mivel ez egy fitness - lifestyle blog így nyilvánvalóan nem a számomra ösztönző emberek ruhái fognak a középpontban állni hanem az életmódjaik. Kezdésként kezdjük talán egy olyan magyar emberrel, akit nem kell senkinek se bemutatni, és véleményem szerint egy igen megosztó személyiség.

RUBINT RÉKA


Réka 34 éves létére és 3 gyermek után még mindig kirobbanó formában van. Megszámlálhatatlan mennyiségű DVD-t adott már ki és folyamatosan tartja az Alakreform óráit szerte az országban. Arra is ügyel, hogy akik nem tudnak elmenni az óráira online is nézhessék a tornát. Facebookos profilját nagyjából 300.000 ember követi, ami magyarországi viszonylatban elég nagy szám. Sokan szeretik, de sokan irritálónak tartják, egy biztos: kiváló szakember. Diplomás aerobic és személyi edző és már rengeteg embernek segített lefogyni. 

Előszeretettel tornázom a DVD-ire, és meg kell, hogy mondjam rendesen megmozgatja az izmaimat.A rendszeres izomláz ellenére mindig boldogan nyugtázom ha sikerült végigcsinálni az egész tornát. Az edzés általában 3 különálló részből (popsi,comb,has) és egy egész testet megmozgató részből áll. Így kedvünk szerint kombinálhatjuk, de sokszor 1-1 rész megcsinálása után nem vágyunk másra csak egy frissítő zuhanyra és egy ágyra. 
Én általában a 2009-es kiadásra szoktam tornázni, nálam az vált be a legjobban. Mivel fogyásra nincs szükségem (175 cm és 61-62 kg vagyok) de izmosodásból, formásodásból sosem elég ezért nem szoktam sok kardioval kombinálni, bár tudom, hogy az izmok egyoldalú terhelése nem jó. Sajnos eddig nem voltam elég kitartó, de most a blog segítségével remélhetőleg elérem a célom és hamarosan elkezdem a személyes - tornás részt is. 


Ami az étkezést illeti, sokan támadják őt és férjét, Norbit az Update termékek miatt, de szerintem maga az ötlet jó. Miért ne ehetnénk meg mindent, amit szeretnék anélkül ,hogy a kilók felszaladnának. Persze nem muszáj az ő termékeiket venni, van rengeteg más egészséges, tartósítószermentes, cukormentes és csökkentett szénhidrát tartalmú termék a piacon. Az Update termékeknek mégis nagy sikere van, talán azért mert minden kapható náluk és újabbnál újabb ötletekkel állnak elő (pl.: Update sör). Van már Update pékség szinte minden nagyobb városban, ahol friss pékáruhoz lehet hozzájutni illetve komplett menüt is lehet tőlük rendelni.

All in all, Réka szerintem követendő példa lehet mindannyiunk számára. Hiszen életmódja mindenkit motivál, kiváló anya és remek üzletasszony. Több információért és motivációért kövessétek Rékát a Facebookon, hiszen szinte minden pillantatát próbálja megosztani. Kezdve a reggeli 10km-es futásoktól, a gyerkőcein át egészen a vacsoráig.

xo,N

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése